A Hatvani Serfőzde új kézműves söre

Cannot find /gallery/2018/20180427 - A Hatvani Serfőzde új kézműves söre subfolder inside /homes/hatvanymuzeum/public_html/images//gallery/2018/20180427 - A Hatvani Serfőzde új kézműves söre/ folder.
Admiror Gallery: 5.0.0
Server OS:Apache
Client OS:Unknown
PHP:5.6.40

Sajtótájékoztató keretében, 2018. április 27-én mutatták be a Hatvani Serfőzde új kézműves sörét a Hatvany Meggy Sert.

hatvany lajos meggyser matrica nagycimke cut

A Kézműves Hatvani Ser eddig 3 íz világgal volt jelen a piacon, a búzával, a világossal és a barnával, melyeket 2017 tavaszától már palackoznak is az intézményben. Ezen sörök egyedi receptúra alapján készülnek, melyek bizonyíthatóan hatalmas teret hódítottak az eltelt hónapok során.
Az új íz világ megjelenését a közönség ihlette, ugyanis a serfőzde kínálatából hiányzott a lágyabb, gyümölcsös hangulatú ital.
Ezt az igényt több hónapos előkészületet követően elégítette ki most, a város és a múzeum vezetése.
A kézműves serekkel nemcsak a kulturált sörfogyasztást, hanem a kulturális életet is fel kívánják pezsdíteni a városban, főként itt a serfőzdében, hiszen a hangulatos nyár esti vándordallamoknak újra otthont ad a múzeum serkertje. Így az odalátogató közönség számos zenei és kulináris élmény birtokosa is lehet.
Mivel a kézműves sörök íze nagyban eltér az iparilag gyártott sörökétől, ezért nagyon közkedvelt italnak számítanak. A Hatvani Meggy Ser előreláthatóan május 1-től-szeptember 30-ig lesz fogyasztható a serfőzdében, mivel a vezetés kifejezetten szezonális, nyári italnak szánja. Így ez a ser különlegesség frissen csapolva kapható, és nem kerül palackozásra.

Az új ser különlegességet május 2-a, szerdától vásárolhatják meg a serfőzdében!
Akik hamarabb is szeretnék megízlelni az új serünket, azok megtalálják standunkat a Népkerti rendezvényeken április 30-án és május 1-jén.

Szeretettel várjuk Önöket!